Då jag för närvarande inte har så mycket tid tar jag inte heller på mig nya uppdrag. Tveka dock inte att höra av Dig ändå, så kan jag förhoppningsvis hänvisa Dig till någon av mina duktiga kollegor.

Tjänster

Nedan följer ett urval av de tjänster företaget erbjuder:

Webbdesign och webbutveckling

Företaget erbjuder olika webbdesignlösningar exempelvis skräddarsydda mallar till existerande CMS-verktyg, så som WordPress och Joomla, men också specialutformade webbsystem. Lösningarna kan vara enkla och snabba eller avancerade och mer komplexa, det beror på vad kunden vill ha. För vissa kunder handlar det om en enkel men egen blogglayout medan det för andra handlar om större företagssidor.

Tryckmaterial

I marknadsföring är det otroligt viktigt med bra reklammaterial. Företaget erbjuder framtagning av alla från visitkort till foldrar och afficher. Produkter av den här typen leveras antingen direkt till tryckeri eller kund oftast i form av ett pdf-dokument.

Grafiska profiler

Företaget erbjuder också framtagning av grafiska profiler, varumärken och logotyper. En vektoriserad logotyp eller rätt färgval på sitt profilmaterial kan göra stor skillnad.