Uppdatering: Tack för besöket. Sedan mars 2017 har jag avvecklat firman då jag inte längre har tid till följd av heltidsarbete.

Om mig

Uppdatering, mars 2017: Jag har avvecklat min enskilda då jag inte har tid vid sidan av mitt heltidsarbete. Jag önskar Dig lycka till med eventuella design eller hemsidebehov på annat håll. Vänligen, Daniel

Daniel Runvik

Mitt namn är Daniel Wickberg Runvik, jag är 28 år, civilingenjör från Chalmers och arbetar för närvarande på Volvo Car Group. Innan jag började på Chalmers studerade jag bland annat virtuell design, mediakommunikation, webbdesign och programmering. Med många års erfarenhet inom dessa områden har jag sedan 2009 haft en enskild firma där jag arbetat som konsult inom design- och webbutveckling.

Bland mina tidigare uppdrag finns allt ifrån snabba uppfräschningar av bloggar och hemsidor till helt nya webbsystem och nationella kampanjer.

Behöver du hjälp med att ta fram en ny layout till ditt företag, din blogg eller hemsida? Vill du ha snygga och iögonfallande foldrar, broschyrer, visitkort eller affischer? Skicka då gärna ett mail eller ring, så kan vi diskutera igenom vad jag har att erbjuda dig.