Uppdatering: Tack för besöket. Sedan mars 2017 har jag avvecklat firman då jag inte längre har tid till följd av heltidsarbete.
TidningenVERTO.se – en grön, liberal nättidning
Design och utformning av TidningenVERTO.se

TidningenVERTO.se är en grön, liberal nättidning och medlemstidning för Centerpartiets Ungdomsförbund. Tidningen gavs tidigare ut i tryckt form men för att vara mer miljövänliga, effektiva och nå fler ville man övergå till en helt internetbaserad tidning. Från slutet av augusti 2011 har nu tidningen funnits på adressen tidningenverto.se.

Designen är ganska enkel och standarden följer främst HTML5 och CSS3. Detta gör också att det finns en del effekter på sidan för att göra den något mer dynamisk och utnyttja ytor mer effektivt. Systemet är baserat på WordPress. Färgval kan framöver komma att variera med olika temakampanjer. Ursprungsvalet är dock ganska ljusgrönt med mycket svarta inslag för att skapa kontraster och på så vis skapa en mer behaglig upplevelse för läsaren. Detta markerar tydligt artiklar och avskiljer olika partier på sidan.