Uppdatering: Tack för besöket. Sedan mars 2017 har jag avvecklat firman då jag inte längre har tid till följd av heltidsarbete.

Hur kan en beställning gå till?

1. Kontakt

Kontakt kan ske via telefon, mail eller ett enkelt formulär här på hemsidan – det är bara att välja! Mot begäran skrivs kostnadsfritt en offert där jag presenterar vad jag kan göra just för Dig.

2. Utförande & feedback

…sker efter överenskommelse och finns specificerat i offerten. Vanligen presenteras ett eller flera förslag för Dig att ta ställning till och som sedan vidareutvecklas.

3. Överlämning

Då uppdraget är färdigt levereras ex. tryckmaterial till Dig eller tryckeri medan hemsidor laddas upp direkt på Din domän.

När varan är levererad sker betalning via faktura.

Min förhoppning är att alla beställningar ska gå så enkelt och tidseffektivt som möjligt. Varje projekt pågår tills dess att Du som kund är helt nöjd, och om problem skulle uppstå sker alltid uppföljning så fort som möjligt.

Då varje projekt är unikt kan arbetstiden variera, men det är alltid kunden som avgör hur stort deras projekt skall vara. Din blogg kanske bara behöver ett ansiktslyft? Eller behöver Du en helt ny grafisk profil? Ditt behov avgör! Studera gärna min portfolio för inspiration, och kontakta mig för att bolla idéer! All information du kan behöva finns nedan.